Over ons

Geschiedenis installateur Kruidhof uit Stedum, Noordoost Groningen
In de jaren 60 verhandelde Kruidhof vaste en vloeibare brandstoffen. Door de opkomst van aardgas werden er verschillende brandstofhandelaren overgenomen en groeide het bedrijf. Kruidhof voorzag in die tijd particulieren en bedrijven in Noordoost Groningen van brandstof.

Toen er in de loop der jaren geen uitbreiding meer mogelijk was, werd er begonnen met het aanleggen van gas- en waterleidingen. Ook werden er, in samenwerking met de dorpssmid uit Garsthuizen, cv-installaties in woningen geïnstalleerd. In 1973 werden de benodigde vakbekwaamheidspapieren gehaald en konden wij ons bij de Kamer van Koophandel inschrijven als 'Vakbekwaam Gasfitter'.
Na verloop van tijd ging ons bedrijf zich bezighouden met het hele installatievak. Vanaf die tijd mochten wij ons totaalinstallateur noemen. In 2001 is ons bedrijf verhuisd van de Hoofdstraat naar de Lellensterweg 6 in Stedum.

Met ons team staan wij voor kwaliteit en wij leveren aan zowel particulieren, als klein zakelijke gebruikers. Wij zeggen wat wij doen en wij doen wat wij zeggen. Daar kunt u van op aan, net als al die klanten die u voor zijn gegaan.

Keurmerken
Wij zijn in het bezit van de volgende keurmerken:

  • UNETO-VNI
  • Abel&co
  • Sterkin
  • Ons personeel is VCA gecertificeerd

Klik hier voor de algemene voorwaarden service.


Heeft u vragen, neem dan contact met ons op, of bel: 0596-55 12 82.