Diensten

Totaalinstallateur Kruidhof en haar diensten
Installateur Kruidhof uit Stedum, Groningen verzorgt als totaalinstallateur alle installaties en aanverwante diensten die in huis of in uw bedrijf te vinden zijn. Van elektra en zonnepanelen, tot loodgieterswerk en  dakdekkerswerkzaamheden. Voor deze installaties verzorgen wij ook de service en onderhoud. Daarnaast repareren we witgoed.

Elektra
Niet alle installateurs en loodgieters verzorgen elektra. Wij zijn totaalinstallateur en verzorgen dus ook elektra. Lees meer over elektra.

Centrale verwarming
Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel of centrale verwarming, dan kunnen we dit voor u verzorgen. Lees meer over centrale verwarming.

Loodgieterswerk
Wij staan voor u klaar voor uitbreiding van het riool, gas- en waternetwerk, en sanitair. Lees meer over loodgieterswerk.

Dak-, zink- en koperwerk
Wij maken als dakdekker gebruik van het duurzame EPDM en verzorgen ambachtelijk, op maat gemaakt zink- en koperwerk. Lees meer over dak-, zink- en koperwerk.

(Levensloopbestendig) sanitair
Voor nieuw sanitair of het levensloopbestendig maken van uw huis kunt u bij ons terecht. Lees meer over sanitair.

Duurzame energie
Als u zonnepanelen of andere duurzame installaties wenst, dan kunnen wij u adviseren en het installeren. Lees meer over duurzame energie.

Service & onderhoud
Voor service en onderhoud hebben wij verschillende abonnementsvormen. Voor storingen staan wij voor u klaar. Lees meer over service & onderhoud.

Winkel
In onze winkel vindt u witgoed, klein huishoudelijke apparaten en doe het zelf artikelen op het gebied van installatietechniek. Lees meer over onze winkel.

Heeft u vragen over onze diensten, producten, service of winkel, neem dan contact met ons op, of bel: 0596-55 12 82.