Centrale verwarming

Een cv-ketel voor comfort in huis
De juiste keuze voor de juiste cv-ketel is belangrijk voor het comfort in huis. Wilt u bijvoorbeeld tegelijk kunnen douchen en warm water gebruiken, dan heeft u een andere ketel nodig dan wanneer u dat niet wenst. Wilt u een compleet nieuwe installatie, inclusief radiatoren, dan kan dat natuurlijk. Wij kunnen ook zorgen voor koeling in huis, voor als het buiten warm is, in de vorm van airco. Met onze lange ervaring kunnen wij u goed adviseren. Als u een nieuwe cv-ketel wilt, dan maken wij een passende offerte voor u. U kunt kiezen om een cv-ketel te kopen of te huren.

Cv-ketel huren
Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren
Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur
Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.


Vloerverwarming
Als u gaat renoveren, dan kunt u ook voor vloerverwarming kiezen. Vloerverwarming is lage temperatuurverwarming en daarom zeer geschikt in combinatie met zonneboilers of warmtepompen.

Wilt u meer weten over cv-ketels, airco of een offerte op maat? Neem dan contact met ons op, of bel: 0596-55 12 82.