Duurzame energie

Tijdelijke regeling waardevermeerdering onverwacht afgeschaft
Helaas is de regeling 'tijdelijke regeling waardevermeerdering' per 1 januari 2016 onverwacht afgeschaft. Bewoners van 11 gemeenten in Groningen konden gebruik maken van de subsidie. Huiseigenaren van gemeenten Appingedam, Delfzijl, Loppersum, Bedum, Winsum, Slochteren, Eemsmond, Ten Boer, De Marne, Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde konden aanspraak maken op maximaal 4000 euro, voor energiebesparende of energie-opwekkende maatregelen.
Op 24 december 2015 ontvingen wij bericht van de overheid dat de regeling per 1 januari 2016 stopt. Mogelijk komt er een nieuwe vorm van subsidie en houd daarvoor de website www.snn.eu in de gaten.

Zonneboiler
Een zonneboiler ligt net als een zonnepaneel op het dak en ziet er hetzelfde uit. Met een zonneboiler verwarmt u water door middel van de zon die het paneel verwarmt. Dit warme water kunt u gebruiken om het water in de cv-installatie voor te verwarmen, of om er mee te douchen. Zodra er geen voorverwarmd water meer is, neemt de cv-ketel het over. Een zonneboiler levert rendement op wanneer er in een huis veel gebruik wordt gemaakt van warm water. Daarnaast werkt een zonneboiler het beste met lage temperatuurverwarming zoals vloerverwarming.

Bespaarinstallateur
Wij zijn met ons installatiebedrijf bespaarinstallateur. Dat houdt in dat wij advies geven over energiebesparing en duurzame energie. Wij zijn hiermee de installateur bij uitstek om de energierekening klein te krijgen. Wij dragen slimme en duurzame oplossingen aan, die goed zijn voor het milieu en portemonnee, zonder te besparen op comfort.

Wilt u meer weten over duurzaam wonen, energie besparen en mogelijke subsidies,
neem dan contact met ons op, of bel: 0596-55 12 82.