Elektra

Als totaalinstallateur verzorgen wij elektrotechniek voor particulieren, het mkb en agrarische bedrijven. U kunt dan denken aan het plaatsen/aanpassen van de meterkast, het verplaatsen van stopcontacten, de elektra installatie aanleggen of vervangen, krachtstroominstallaties, ledverlichting en databekabeling. We plaatsen ook generatoren voor als de stroom onverhoopt uitvalt.

Huisautomatisering met domotica

Met domotica kunt u uw woning automatiseren en verduurzamen. Met bewegingssensoren  gaat de verlichting uit in ruimtes waar niemand is. Daarnaast kunt u met uw smartphone, tablet of paneel de verlichting regelen of de muziekinstallatie bedienen. Met domotica is veel mogelijk en afhankelijk van uw wensen, leggen wij de domotica installatie voor u aan.

NEN3140 keuring

Een inspectie, uitgevoerd volgens de norm NEN3140, richt zich vooral op ‘in bedrijf zijnde’ bestaande elektrische installaties en elektrisch gereedschap. Het doel van deze inspectie is om te voldoen aan de Arbowet, met betrekking tot de veiligheid van werknemers en gebruikers van de installaties en elektrische gereedschappen. Wij verzorgen NEN3140 keuringen voor bedrijven.

Laadpaal elektrische auto

De elektrische auto is niet meer uit ons straatbeeld weg te denken. Heeft u een elektrische auto, dan is het wenselijk om deze thuis of op de zaak te kunnen opladen. Wij plaatsen hoogwaardige laadpalen, zodat u uw auto snel en veilig kunt opladen. Wilt u meerdere laadstations bij uw bedrijf laten plaatsen, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.