Loodgieterswerk

Gas-, waterleiding en riool

Laat uw gas-, waterleiding en riool installeren door de vakman in regio Noordoost-Groningen. Hiermee voorkomt u lekkages en storingen. We kunnen uw netwerk ook aanpassen of renoveren als u gaat verbouwen. Ook voor een lekkende kraan kunt u bij ons terecht.

Waterontharders

Waterontharders halen de kalk uit het water. Hiermee voorkomt u kalkaanslag op warmte-elementen in apparaten, zoals de wasmachine, vaatwasser en waterkoker. Hierdoor gaan uw apparaten langer mee en zijn ze energiezuiniger. Een ander voordeel is dat u minder wasmiddel nodig heeft en u geen kalkaanslag heeft op uw sanitair en kranen. De bestaande kalkaanslag wordt zelfs opgelost met een waterontharder. Dit scheelt een hoop poetswerk. U heeft ook geen wasverzachter meer nodig en uw kleding voelt, na het wassen, zacht aan.

Sanitair

Gaat u uw badkamer verbouwen, dan kunnen wij de complete verbouwing voor u verzorgen, inclusief het tegelwerk. Wij voeren de regie en nemen u alle zorgen uit handen. Het sanitair kunt u uitkiezen in de showroom van onze leverancier. Zij maken voor u een 3D tekening, zodat u niet voor verassingen komt te staan en het uiteindelijke resultaat kunt beoordelen.

Dakwerk

Voor platte daken maken wij gebruik van bitumen en EPDM dakbedekking, waarvan EPDM de duurzame variant is. Daarnaast verzorgen we inspecties aan platte daken, waardoor het risico op lekkages aanzienlijk wordt gereduceerd.

Zink-, lood-, en koperwerk

Het vervaardigen van zink- en koperwerk is een ware ambacht en onze medewerkers beheersen deze ambacht als geen ander. We vervaardigen het zink- en koperwerk zelf, volgens traditie, in onze eigen werkplaats. U kunt dan denken aan zinken en koperen goten en hemelwaterafvoeren.

Ventilatie

Een goed functionerend ventilatiesysteem houdt het binnenklimaat gezond. We onderhouden mechanische ventilatiesystemen en balansventilatie met WTW-unit (warmte-terug-win). Vooral bij de laatste is onderhoud belangrijk, om het binnenklimaat gezond te houden.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.