Verwarming

Vervangen cv-ketel

Is uw cv-ketel aan vervanging toe, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Een nieuwe cv-ketel is energiezuiniger en de kans op storingen is zeer gering. Wanneer u wilt overstappen op duurzame verwarming dan kunt u een warmtepomp overwegen. Het is dan wel belangrijk dat uw huis goed geïsoleerd is en dat er lage temperatuurverwarming, zoals vloerverwarming is aangelegd. Is uw huis redelijk geïsoleerd, dan is een hybride warmtepomp misschien iets voor u. De cv-ketel blijft dan een rol spelen en op koude dagen, als het te veel energie kost om het huis met de warmtepomp te verwarmen, dan springt de cv-ketel bij. Een warmtepomp is zelfs met een buitentemperatuur van onder nul graden energiezuiniger dan en een cv-ketel.

Vloerverwarming

Ook voor vloerverwarming kunt u bij ons terecht. Het is een eerste stap naar het verduurzamen van uw woning. Vloerverwarming is lage temperatuurverwarming en om die reden energiezuinig. Er zijn verschillende manieren om vloerverwarming in de woning te realiseren, zoals: infrezen, droogbouw op een houten ondergrond en andere opties.

Radiatoren

Zijn uw radiatoren aan vervanging toe of wilt u een mooie designradiator voor uw badkamer, dan kunnen wij dit voor u verzorgen.

Elektrische verwarming en infrarood panelen

Als u zonnepanelen op het dak heeft, dan kunt u uw woning of bedrijf verwarmen met elektrische verwarming en/of infrarood panelen. Infrarood panelen geven stralingswarmte en geven om die reden comfort in ruimtes waar u kort bent, zoals de badkamer.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

Verwarming - diensten