Service & onderhoud

Onderhoud aan installaties

Onderhoud aan installaties is belangrijk. De installatie gaat met goed onderhoud langer mee, is zuiniger en een veilige werking is hiermee gewaarborgd. Daarnaast wordt de kans op een storing aanzienlijk verkleind. Ook voor onderhoud aan duurzame installaties kunt u bij ons terecht. Periodiek komen we dan bij u langs om de installatie te inspecteren op werking en mogelijke gebreken. Zo blijven de opbrengsten gegarandeerd. Heeft u een storing, dan staat onze storingsdienst voor u klaar. Wij vragen u om niet dringende storingen tijdens kantoortijden aan ons te melden.

Onderhoudsabonnement cv-ketel

In samenwerking met Abel&co bieden wij drie verschillende onderhoudsprogramma’s aan. U kunt kiezen uit een eenvoudig pakket, een pakket met meer service of u kunt kiezen voor het uitgebreide pakket, waarbij zelfs de materiaalkosten vergoed worden.

  • Abel&co Onderhoud
    Via het abonnement 'Abel&co Onderhoud' krijgt uw toestel periodieke onderhoudsbeurten. Wij verrichten periodiek onderhoud, dat nodig is voor de veiligheid en het ongestoord functioneren van het gasgestookte toestel. De kosten voor de periodieke onderhoudsbeurten, behalve de materiaalkosten, zijn daarbij inbegrepen.
  • Abel&co Service Plus
    Met het abonnement 'Abel&co Service Plus' verrichten wij periodieke onderhoudsbeurten. Ook staan wij garant voor het kosteloos verhelpen van storingen. Eventuele materiaalkosten zijn voor uw rekening. Voor dit abonnement geldt dat de toestellen niet ouder mogen zijn dan 12 jaar.
  • Abel&co All-in
    Via het abonnement 'Abel&co All-in' bent u verzekerd van een uiterst compleet servicepakket. Wij verrichten kosteloos periodieke onderhoudsbeurten en verhelpen alle storingen. Ook de eventuele materiaalkosten komen voor onze rekening. U kunt een 'Abel&co All-in' abonnement afsluiten voor minimaal 3 jaar. Voor dit abonnement geldt dat het toestel niet ouder mag zijn dan 12 jaar.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op.